Piatră decorativă in Moldova, Chişinău
SUNĂ ACUM079336433
Modern,actual si deosebit!
Calitate garantata !

Despre noi

Compania SOFILEN-LUX SRL – lider pe piața pietrei decorative artificiale în RM. Din anul 2001 noi bucurăm clienții nostri cu producție de înaltă calitate și o rară frumusețe.

Compania Sofilen-Lux anual majorează volumul de producție si la începutul sezonului de construcții bucură clienții săi cu modele noi.

Asortimentul companiei include aproximativ 20 de modele de piatră ce imită cu exactitate textura originală a pietrei naturale iar gama de culori este extrem de variată, ceea ce nu poate lăsa indiferent nici cel mai pretențios client.

La noi veți putea alege piatra pentru orice design interior și exterior al casei Dvs..

Întreaga colecție constă din mai multe serii: cărămidă decorativă, piatra artificială, piatră sălbatică, elemente decorative, dale pavaj. Piatra decorativă este cel mai bun material pentru lucrări de finisaj a pereților, pentru fațada, soclu, șemineu etc.

Drept prototip pentru colecția de cărămidă decorativă au servit ziduri mai vechi de 100 de ani, ce au“supraviețuit” pînă în prezent.

Prin forma carămizii decorative am încercat să transmitem „antichitatea nobilă” a secolelor trecute.

Piatra decorativă imită perfect analogul său natural, dar este prelucrată adăugător de mâinele omului. Toate mostrele au fost găsite în natură în diferite zone geografice și aduse la perfecțiune de către meșterii noștri.

Culorile pietrelor au fost alese pe baza culorilor naturale cele mai placute pentru percepția umană. Soare, nisip, ocru, teracota, fumuriu, gri, ciocolată, etc. – piatră în toate aceste culori veți putea găsi în colecția de piatră «Magicrete».

Dale de pavaj au extins colecția noatra prin două texturi. Prima textură a pavajului «Roma»este reprezentată prin dale de 6 dimensiuni diferite. A doua textură «Wood» imitație de ciorne.

O divizare între piatră pentru finisările de interior și exterior nu există, alegerea Dvs.depinde doar de ideea designului.

Contacte: 079 33 64 33

Copyright 2017 - Piatra Online Magazin de piatră decorativă în Moldova.